2011. február 7., hétfő

Zumba gyerekeknek

Ismeritek a Zumbát? Ez egy új táncos torna-forma - talán így lehetne a legjobban definiálni. Bár ha valaki pontosabban körül tudja írni, szívesen veszem :) Én a magam részéről nem szeretem, ha felkapnak egy eddig még nem igazán ismert mozgásformát, a csapból is az folyik, majd pár hónap múlva elfelejtik, mert futószalagon jön a következő újdonság. Szerintem mindenki (felnőtt, gyerek egyaránt) a maga vérmérséklete és fizikai adottságai szerint megtalálja a számára legmegefelelőbb mozgást, legyen szó jógáról, thai box-ról, body art-ról vagy kangoo-ról. Visszakanyarodva a zumbára: én még nem próbáltam, de minden ismerősöm, aki eddig kipróbálta odáig volt érte.

Nemrég rábukkantam az interneten egy kifejezetten a gyerekeknek összeállított zumba órára.  Egy rövidke ízelítőt itt láthattok:


Ha megtetszett, és szeretnétek a teljes, fél órás verziót megnézni ezen az oldalon megtehetitek. Igaz, regisztráció szükséges hozzá, de az oldalon található többi videóval ellentétben, ez ingyenesen letölthető.

Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...