2011. augusztus 30., kedd

Brilliáns csapda 3D

A visszajelzéseitekből úgy tűnt, hogy a brilliáns csapda az egyik legkedveltebb játék, amit a Fittkidre föltettem. Szöget ütött a fejembe, hogyha ez ilyen jó, akkor valamilyen továbbfejlesztett verziót is kitaláljak. Hát csináltam egy függőleges csapdát :) Ugyanaz a módszer, mint az eredetinél (itt elolvashatjátok részletesen), a székekre felfűztem a madzagot, csak most nem a föld felett 10-20 centire vízszintesen, hanem a székek teljes magasságában.


Nagyon jó kis mesét is körítettünk a játékhoz: a kifeszített madzag lett a pókháló, az egyik végébe tettük a csapdába esett játékot (a képeken Super Grovert), a másik végéről pedig át kellett mászni a pókhálón, megmenteni Grovert. Persze úgy, hogy nem szabad a pókhálóhoz hozzáérni, azaz nem szabad a pókot felébreszteni. Ha megvan Grover, vissza is kell ám menni, szintén óvatosan, nem megérintve a madzagot. (Nem tehettem róla, eszembe jutott a Gyűrűk Ura pókos jelenete, de mélyen hallgattam róla a fiúk elött :) )


A másik szuperhősöm is nagyon ügyes volt:


Hát mondanom sem kell, ezt a verziót is nagyon élvezték a gyerekek! Olyannyira, hogy elkezdtek ők is kitalálni újabb és újabb megoldandó feladatokat. A képen például az látszik, hogy a fiúk a pókháló egy-egy végén állnak és úgy kell átjuttatni a labdát egymásnak (dobni, gurítani, adni, stb.), hogy ne érjenek a madzaghoz. Ez Bence ötlete volt: a feladat és a megoldás is :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...