2011. március 14., hétfő

Itt a tavasz, kezdődhetnek a szabadtéri programok - programajánló

Manapság –szerencsére – egyre több szabadtéri program várja a családokat országszerte. Most egy olyan élményparkot szeretnék pár sorban bemutatni, ami egész évben várja a látogatókat és tartalmas kikapcsolódást kínál kicsiknek-nagyoknak. Szóval kapcsoljuk ki a tévét, és irány Nőtincs!

Seholsziget Élménypark

Mi volt a cél a Park létrehozásakor? 

A Park megálmodói, Markó Judit és Lek János, szerették volna, ha olyan helyet biztosíthatnának a pihenni, feltöltődni vágyó családok számára, ahol a természettel harmóniában, idilli környezetben tölthetik el szabadidejüket, legyen az néhány óra, vagy akár egy egész hét.


Milyen lehetőségeket kínál minderre a Seholsziget Élménypark?

A Park legnépszerűbb szolgáltatásai a mini állatkert és kisállatsimogató, a labirintus játszótér, erdei játszótér, népi játékok felelevenítése, a Sólyomszem Lovarda, mely fedeles gyakorló pályával egész évben várja a lovaglás szerelmeseit (lovaglás, lovastorna, lovaskocsizás, lovasiskola, fogathajtás), a Tincsi Lokomotív és a kézműves foglalkozások, de az erre kedvet érzők kipróbálhatják az íjászat művészetét is. A Park egyedi kialakítása, különleges épületei már önmagukban is felejthetetlen látványosságok, tavaly átadásra került a Postakocsi Vendégház és Csillagfény Tábor, melynek épületei egyedülálló kialakítású szálláshelyek.
 Hol találják meg Seholszigetet?

Az Élménypark a Nógrád megyei Nőtincsen található, Budapesttől mindössze 60 km-re, csodálatos természeti környezetben, a Lókos patak völgyében, a Naszály hegy északi lábánál.

További információ:
http://csaladiprogramok.hu/seholsziget-park/#more-967
http://www.seszi.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...