2010. szeptember 10., péntek

VII. Budapesti Nagy Sportágválasztó – A sport napjai

Időpont: 2010. szeptember 17-18.Közel 80 kipróbálható sportág (parasportok is!) egy helyszínen, edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással.
A rendezvény díjmentesen és korhatár nélkül látogatható!
Nyitvatartás: 9 és 17 óra között. Pénteken az előre bejelentkezett óvodákat, iskolákat várják, de 14 órától és szombaton egész nap sok szeretettel várják a családokat és nagyközönséget is!
Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont
1106 Budapest, Maglódi út 12/A.
Az idei Nagy Sportágválasztón a FruitVeB a debreceni és a budapesti állomásokon jelenik meg és almát oszt a gyerekeknek.
Az elegendő mennyiségű zöldség-gyümölcs fogyasztása segít megelőzni a daganatos, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Hogy mi is számít egy adagnak? Ami elfér a kezedben. Tehát már 2-3 szem szilva vagy kajszibarack, egy nagyobb alma, körte, őszibarack vagy paradicsom, sárgarépa, de ne feledkezzünk el az aszalt gyümölcsökről, a szárított zöldség-gyümölcs chipsekről vagy a 100%-os natúrlevekről sem.
Fogyasszunk naponta 3×3-féle zöldséget, gyümölcsöt, mert segítenek megőrizni egészségünket, testsúlyunkat, csökkentik a betegségek kialakulását, segítenek helyreállítani a szervezet sav-lúg egyensúlyát és csillapítják a szomjúságot, mivel 70-95%-uk víz!

További információ:
www.sportagvalaszto.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...