2010. augusztus 25., szerda

Ugróiskola - 1. rész

Ma előkerült a kerti szekrényből a polifoam puzzle kirakónk. Biztosan ti is ismeritek, a babák szoktak ilyenen négykézlábazni, a nagyobbacska gyerekeknek meg jó kirakó. Na, mi ezt megtoldottuk egy kis mozgással is.  Bence megkért, mutassam meg neki, milyen az ugróiskola. Miután kiraktam a klasszikusat rámnézett és azt mondta, ez unalmas, rakjuk ki az összes lapot. Ebből lett aztán az a "térkép", amit a képen láthattok.

Igy kezdődött aztán az ugrálás: "Ki tud elugrani az autótól a struccig?" vagy "Át tudsz-e ugrani a vizilóra?" stb. nagyon jó volt, mert hiába estek térdre, a polifoam puha, így nem ütötték meg magukat. Kint is, bent is tökéletes, minden porcikát jól átmozgató játék.

Az alkotás fázisában. Bár néhány alkatrész már elveszett a tavalyi használatban, igy is teljesen élvezhető volt a játék.Vigyázz, kész, rajt!

Bár nem a blog témája, de már említettem, én szoktam a gyerekeimmel angolul beszélni, és ennél a játéknál kifejezetten jókat tudtunk "tanulni": sok szó, számok, színek, gyakori ismétlések és közben mozgás. Klasszikus két legyet egy csapásra :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...